На Београдском сајму се одржава 16. Сајам етно хране и пића. Ученици другог, трећег и четвртог разреда прехрамбеног смера посетили су регионалну смотру прехрамбених производа намењених тржишту, припремљених по традиционалним рецептима, на традиционални начин. Уживали су у разгледању и дегустацији националних специјалитета, производа карактеристичним за ужа географска подручја, најчешће ручне израде и од органски гајених сировина, а и неких заборављених јела, која ће помоћи да се не забораве укуси и обичаји појединих епоха и региона.
![](https://www.prvatehnicka.edu.rs/wp-content/uploads/2022/11/1-1-1024x768.jpg)
![](https://www.prvatehnicka.edu.rs/wp-content/uploads/2022/11/2-1-1024x768.jpg)
![](https://www.prvatehnicka.edu.rs/wp-content/uploads/2022/11/3-1-1024x768.jpg)
![](https://www.prvatehnicka.edu.rs/wp-content/uploads/2022/11/4-1-768x1024.jpg)
![](https://www.prvatehnicka.edu.rs/wp-content/uploads/2022/11/5-1-1024x768.jpg)
![](https://www.prvatehnicka.edu.rs/wp-content/uploads/2022/11/6-768x1024.jpg)
![](https://www.prvatehnicka.edu.rs/wp-content/uploads/2022/11/7-768x1024.jpg)
![](https://www.prvatehnicka.edu.rs/wp-content/uploads/2022/11/8-768x1024.jpg)
![](https://www.prvatehnicka.edu.rs/wp-content/uploads/2022/11/9-768x1024.jpg)